£
0 cart-bag
cart-bag

    uk flag
   No Brexit fees, guaranteed

Free worldwide delivery, with you in 5-10 days

Trustpilot

  • star
  • star
  • star
  • star
  • star

Tietosuojaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja
Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §
Laatimispvm: 28.8.2014

 

1. Rekisterinpitäjä

Feathr Oy (y-tunnus: 2623451-8)
Laivanvarustajankatu 4 E 45
00140 HELSINKI
Email:
Nettisivut: Feathr.com

2. Rekisterin nimi

Feathr.com käyttäjärekisteri

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoituksia ovat Feathr.com palvelun (”Palvelu”) käyttäjätietojen ylläpito, Palvelun toteuttaminen ja kehittäminen, asiakassuhteiden ylläpito ja hoitaminen, tilausten vastaanotto ja toimittaminen, laskutus ja maksuvalvonta sekä käyttäjien rekisteröinti ja tunnistaminen.

Henkilötietoja käytetään myos sivustolla jarjestattaviin kilpailuihin osallistumiseen, voittajienn valintaan ja tuloksesta ilmoittamiseen. Tietoja kaytetaan myos palkintojen toimittamiseen voittajille.  Kilpailuun osallistujien henkilotiedot rekisteroidaan Feathr.com kayttajarekisteriin.

Tietoja voidaan kayttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli Palveluun rekisteröitynyt käyttäjä on tämän sallinut.

Rekisteriin talletettuja tietoja voidaan käyttää myös Palvelun väärinkäytösten selvittämiseen ja Palvelun käytön valvontaan.

Feathr Oy pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamatta siitä erikseen ja suosittelee tutustumaan tietosuojaselosteeseen säännöllisesti.

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:
– nimi
– kayttajanimi
– salasana
– sähköpostiosoite
– osoite
– markkinoinnin lupatiedot
– kilpailuun osallistumista koskevat tiedot: osallistujan suunnittelema tapettikuosi, sen nimi ja kuvaus
– muut kilpailuun osallistujan vapaaehtoisesti antamat tiedot: valokuva, linkit sosiaalisen median sivuille, oma kuvaus
– voittajilta kerataan syntymaaika/henkilotunnus, PayPal-tilin yhteystiedot ja varohallinnon vaatimat tiedot palkintojen maksua varten
– tilauksia koskevat tiedot: tilaustiedot ja -historia, ostokäyttäytyminen,

Lisäksi rekisteriin voidaan tallentaa sellaisia tietoja, jotka muodostuvat Feathr.com palvelun käytön yhteydessä, kuten osallistujan sivulle kirjoittamat kommentit.

Lisäksi rekisteriin voidaan tallentaa sellaisia Palvelun turvalliseen käyttöön liittyviä teknisiä tietoja, jotka muodostuvat Palvelun käyttämisen yhteydessä (kuten IP-osoitteita ja lokitietoja).

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot kerätään henkilöltä itseltään hänen suostumuksellaan hänen rekisteroidyttaan feathr.comissa. Kilpailuun voi osallistua lataamalla tapettikuosi Feathr Oy:n internet-sivuilla tai lahettamalla tapettikuosi ja osallistumistiedot sahkopostitse osoitteseen .

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja luovutetaan Feathr Oy:n ulkopuolelle ainoastaan niiltä osin, kun tilausten toimittaminen ja palvelun tekniset ratkaisut sitä vaativat.e  Tietoja luovutetaan viranomaisille lain edellyttämissä tapauksissa, kuten väärinkäytösten selvittämisissä tai ehkäisyssä. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Rekisterinpitäjä noudattaa tällöin tietojensiirrossa soveltuvia määräyksiä.

Käyttäjän tietoja voidaan luovuttaa myös rekisterinpitäjän yhteistyökumppaneille niissä tapauksissa, jossa yhteistyökumppanit suorittavat Palveluun liittyviä tehtäviä rekisterinpitäjän puolesta.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa. Henkilötietojen käsittelyoikeus on vain sivuston ylläpitoon tai kehittämiseen osallistuvilla, palvelun toteuttamiseen osallistuvilla, ja kilpailujen toteuttamiseen osallistuvilla henkilöillä. Henkilötiedot on suojattu asianmukaisin käyttäjätunnus- ja salasanasuojauksin.

8. Tietojen säilyttäminen

Tiedot säilytetään asiakassuhteen jatkumisen ajan. Asiakas tai kilpailun osallistuja voi pyytaa tietojen poistamista lahettamalla sahkopostia osoitteeseen .

9. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Feathr.comiin rekisteroityneella henkilöllä on Henkilötietolain 26-28 § mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisena ja allekirjoitettuna kohdassa 1 mainittuun osoitteeseen.

10. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen

Rekisterinpitäjä voi oikaista, poistaa tai täydentää rekisterissä olevia virheellisiä, tarpeettomia, puutteellisia tai vanhentuneita henkilötietoja omasta aloitteestaan tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä sahkopostitse  tiedon korjaamiseksi.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä henkilötietoja markkina- tai mielipidetutkimuksia tai suoramarkkinointia varten. Pyynto lahetaan sahkopostitse osoittesseen tai kayttamalla ”unsubscribe” toimintoa asiakassahkopostin lopussa.

12. Evästeet

Feathr Oy käyttää verkkosivuillaan evästeitä (ns. cookie), joiden avulla voidaan seurata kävijäliikennettä ja parantaa palvelun laatua. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Joissakin tapauksissa käytämme evästeitä myös tallentaaksemme käyttöä helpottavia asetuksia, kuten esimerkiksi sisäänkirjautumisessa. Joidenkin palveluiden käyttöön tarvitaan henkilökohtainen käyttäjätunnus ja käytettäessä palvelua evästeet tulee sallia, jotta käyttäjä voidaan tunnistaa.

Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. Evästeet tallennetaan tavallisina tekstitiedostoina, joten ne on helppo poistaa. Evästeiden poistaminen on selainkohtainen toiminto ja ohjeet poistamiseen löytyvät oman selaimen ohjeista.

Evästeiden avulla kerättyä tietoa voidaan käyttää myös kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei kuitenkaan yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin.

Myös Feathr Oy:n yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista Feathr Oy:n tai muiden ylläpitämillä verkkosivustoilla. Sivustolla vierailija voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista. Evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin Feathr Oy:n tarjoamien internetpalveluiden toimivuudelle, eikä Feathr Oy:n palvelut siten välttämättä toimi, jos evästeiden käyttö on estetty.

Feathr.com saattaa sisältää myös ns. yhteisöliitännäisiä ja muita sosiaalisen median komponentteja. Näihin komponentteihin liittyy tavanomaisesti kolmansien osapuolten evästeitä. Komponentteihin liittyvä materiaali tulee usein myös suoraan kyseisiltä kolmansilta osapuolilta (esim. Facebookin tykkää-painike). Nämä kolmansien osapuolten palvelut saattavat kerätä evästeiden avulla tietoa ja kohdentaa käyttäjälle mainontaa omien käyttöehtojensa tai yksityisyyden suojaa koskevien ehtojensa mukaisesti erityisesti silloin, kun käyttäjä on samanaikaisesti kirjautuneena ko. kolmannen palveluun (esim. Facebookiin tai Twitteriin). Suosittelemme tutustumaan Facebookin ja muiden yhteisöpalveluiden yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin ja ohjeisiin, miten kyseisten evästeiden käyttöä on mahdollista säädellä.

© FEATHR OY 2020 | Free worldwide shipping - No Brexit fees, guaranteed | Company No. 2623451-8

My wishlist

Favourites (0 Items)
Product name
Unit price
Stock status
No products added to the wishlist
0
    0
    Your Bag (0 Items)
    Your Bag is emptyReturn to Shop